Over ons

Broers met expertise

Desano ontstond uit de bundeling van twee krachten: Dave had talloze jaren ervaring in de interieursector, broer Stefan voegde daar zijn ruime expertise in de tegelsector aan toe. Samen openden ze een gloednieuw winkelpand in Stabroek, en de rest is geschiedenis.

Broers met expertise
Alles onder één dak

Alles onder één dak

De samenwerking bleek een recept voor succes, want intussen kun je bij Desano alles onder één dak vinden voor een geslaagde totaalinrichting van je woning. Gedaan met diverse aanbieders afschuimen: in onze showroom vind je alles wat je maar wenst, met opties voor ieders budget.

Betrouwbaar advies

Van maatwerk tot dressings en van keukens tot tegels en badkamers: wij geven zowel particulier als professional de nodige begeleiding en betrouwbaar advies. In een warme, familiale sfeer en met een oprechte liefde voor het vak en de klant. Want die laatste, dat is altijd onze prioriteit!

Betrouwbaar advies

Showroom te Stabroek

Kom dus gerust een eerste indruk opdoen in onze showroom, waar je dankzij verschillende opstellingen jouw toekomstige keuken, badkamer, etc. zélf ervaart. Wij nemen je alle zorgen uit handen en garanderen dat je (totaal)renovatie een vlotte, plezierige ervaring wordt.

Showroom te Stabroek
  • Desano Keukens Badkamers Maatkasten Tegels Totaalprojecten 20
  • Desano Keukens Badkamers Maatkasten Tegels Totaalprojecten 30
  • Desano Keukens Badkamers Maatkasten Tegels Totaalprojecten 40
  • Desano Keukens Badkamers Maatkasten Tegels Totaalprojecten 70
  • Desano Keukens Badkamers Maatkasten Tegels Totaalprojecten 77
  • Desano Keukens Badkamers Maatkasten Tegels Totaalprojecten 94