DOUANEPLEIN 2, 2940 STABROEK (BE)
+32 3 313 42 72
info@desano.be

Keukens

Tegels - Keukens - Badkamerrenovatie - Totaal Interieur - Sanitair

Uw keuken volledig op maat gemaakt.

Bij desano kunt u terecht voor een 3D ontwerp van uw keuken. Desano beschikt over een ruime keuze uit materialen zoals melamine, laminaat, fineer, massief, natlak of poederlak. Al onze kastonderdelen zijn naadloos afgekant met laserband, de kasten hebben hierdoor nooit een zichtbare lijmvoeg.

Voordeel van de laserafwerking is de hogere resistentie tegen vocht en warmte. Zowel binnen– en buitenkant van de kasten zijn in dezelfde kleur beschikbaar. Alle stijlen zijn mogelijk van strak modern tot landelijk.

Keukens voor ieders budget.

Stappenplan nieuwe keuken

Wij verzorgen uw keuken renovatie van A to Z

Bij uw eerste afspraak vragen wij u al een plannetje van de keuken mee te brengen en eventueel foto’s van de huidige toestand, zodat wij met u al uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Hierbij bespreken we de manier van werken, wat voor stijl van keuken, werkblad en welke gewenste keukentoestellen.

Na uw bezoek en bespreking gaan wij over tot het maken van een 3D ontwerp van uw keuken en het maken van uw offerte.

Hier gaan we uw ontwerp en offerte volledig overlopen en bespreken. Indien nodig gaan wij hierbij wijzigingen aanbrengen van de materialen zoals Kleuren, materiaal en toestellen. Bij goedkeuring van de offerte en de keuze van de juiste materialen gaan we over tot order. Wij verwachten niet dat er op de 2de afspraak al direct wordt overgegaan tot order. Wij laten de gewenste bedenktijd over aan onze klant.

Nadat uw keuken geheel naar uw wens ontworpen is en de offerte is goedgekeurd komen wij ter plaatsen alles nameten en kijken hoe de werken verder gaan verlopen. Hierbij word met onze plaatser of zaakvoerder alles verder besproken.

Hierbij gaan we over tot order van de keuken en inplanning van plaatsingsdatum.

Vervolgens gaan we over tot het uitvoeren van de werken en de installatie van de keuken Tijdens de werken zal de zaakvoerder of een van onze mederwerkers regelmatig de controle over de werf uitvoeren.

Het plaatsen van uw nieuwe keuken is klaar. Uw nieuwe keuken is volledig afgewerkt en klaar voor gebruik. De laatste dag word alles samen met u overlopen of alles naar wens is uitgevoerd.

Load More

Eet Smakelijk!

Facebook