DOUANEPLEIN 2, 2940 STABROEK (BE)
+32 3 313 42 72
info@desano.be

Badkamerrenovatie

Tegels - Keukens - Badkamerrenovatie - Totaal Interieur - Sanitair

De Badkamermeubelen van Desano worden gemaakt in alle maten en kleuren. In ons assortiment hebben wij zowel hangende als staande meubels.

Voor de wastafels heeft u keuze uit porselein, polybeton, solid surface en composiet tabletten. De lavabo’s kunnen naadloos ingewerkt worden in de wastafel en vormen zo een zeer onderhoudsvriendelijk geheel. Ook lavabo’s in opbouw of onderbouw zijn mogelijk.

Voor sanitaire toestellen werken wij samen met topmerken als Hansgrohe, Paffoni, Treeme, Kermie, pdp,.

Stappenplan Badkamerrenovatie

Wij verzorgen uw Badkamer renovatie van A to Z

Bij uw eerste afspraak vragen wij u al een plannetje van de badkamer mee te brengen en eventueel foto’s van de huidige toestand, zodat wij met u al uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Hierbij bespreken we de manier van werken.

Na uw bezoek en bespreking gaan wij over tot het maken van een 3D ontwerp van uw badkamer en het maken van uw offerte.

Hier gaan we uw ontwerp en offerte volledig overlopen en bespreken. Indien nodig gaan wij hierbij wijzigingen aanbrengen van de materialen zoals tegels en sanitaire toestellen.  Bij goedkeuring van de offerte en de keuze van de juiste materialen gaan we over tot order. Wij verwachten niet dat er op de 2de afspraak al direct wordt overgegaan tot order. Wij laten de gewenste bedenktijd over aan onze klant.

Nadat uw badkamer geheel naar uw wens ontworpen is en de offerte is goedgekeurd komen wij ter plaatsen alles nameten en kijken hoe de werken verder gaan verlopen. Hierbij word met onze plaatser of zaakvoerder alles verder besproken.

Wij gaan alles plannen voor de uitvoering van de werken.

Vervolgens gaan we over tot het uitvoeren van de werken en de installatie van de gekozen materialen. Tijdens de werken zal de zaakvoerder of een van onze mederwerkers regelmatig de controle over de werf uitvoeren.

De badkamerrenovatie is ten einde. Uw nieuwe badkamer is volledig afgewerkt en klaar voor gebruik. De laatste dag word alles samen met u overlopen of alles naar wens is uitgevoerd.

Facebook